Αυτό που γνωρίζαμε για το “Σαββατοκύριακο παρέα” με την Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1, εδώ και αρκετό καιρό μέσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ήρθε να πάρει πλέον και επίσημο χαρακτήρα.
Κι αυτό μιας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο σταθμός ενημέρωσε όλους τους συνεργάτες της εκπομπής πως η αυλαία θα πέσει οριστικά την τελευταία Κυριακή του μηνός, δηλαδή στις 28 Ιουνίου 2026.
Έτσι, λοιπόν, το “Σαββατοκύριακο παρέα” δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν μιας και το φινάλε θα γραφτεί στο τέλος του μήνα με τους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, να αποδεσμεύονται από τον σταθμό.
Η εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε στα μισά, περίπου, της φετινής τηλεοπτικής σεζόν καθώς διαδέχθηκε επί της ουσίας την προηγούμενη προσπάθεια της Ελένης Τσολάκη στην ίδια ζώνη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, σχετικά με τη νέα σεζόν, η παρουσιάστρια θα κατευθυνθεί στην ΕΡΤ για να παρουσιάζει καθημερινά το “Στούντιο 4” μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Όσον αφορά το μέλλον της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 και το ενδεχόμενο να καταργηθεί, μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί η οριστική απόφαση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου.
