Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο ΣΚΑΙ αναμένει την απάντηση του για το “The Quiz with Balls”

Το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ λέγεται «The Quiz with Balls” και αν όλα πάνε καλά θα το δούμε στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου δύο ομάδες των έξι ατόμων παίζουν η μία απέναντι στην άλλη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μέλη της κάθε ομάδας να έχουν μεταξύ τους κάποιου είδους σχέση, συγγενική ή φιλική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το «The Quiz with Balls” θα γυριστεί στις αρχές Μαρτίου στο Βέλγιο. Το γύρισμα των 10 επεισοδίων θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Η πρόταση για την παρουσίαση έχει γίνει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος θα πρέπει το επόμενο διάστημα να δώσει την απάντηση του στον ΣΚΑΙ. Ανεξάρτητα από αυτό, ο ίδιος συνεχίζει κανονικά στην παρουσίαση του «Όπου υπάρχει Ελλάδα».

Related news