Στον τελικό των κρίκων βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, για μια ακόμα φορά, ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
Έχοντας σημειώσει τη 2η υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων, ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε να επιχειρήσει να προσθέσει το ένατο χρυσό μετάλλιο στη φαρέτρα του και το 11ο ευρωπαϊκό βάθρο.
Έτσι, στον μεγάλο τελικό, ο Λευτέρης Πετρούνιας εμφανίστηκε τελευταίος στη σειρά και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας 14.366 βαθμούς.
Μια βαθμολογία που τον έβαλε, για 11η φορά, στο βάθρο χαρίζοντας του το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Αρτούρ Αβετισιάν από την Αρμενία και στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Ιλία Ζάικα από τη Ρωσία.
Πηγή εικόνας: Eurokinissi
