Βασίλης Μπισμπίκης

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν είχα λευκή σελίδα και χρησιμοποίησα ένα διαφημιστικό φυλλάδιο» – Τι κατέθεσε στην τροχαία Κηφισιάς

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο, λίγες ώρες μετά την αναβολή της δίκης του για τις 8 Οκτωβρίου, μετά από τροχαίο που προκάλεσε σε σταθμευμένα οχήματα, καθώς και σε μαντρότοιχο οικείας. Στο Power Talk με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η κατάθεση του γνωστού ηθοποιού στην τροχαία Κηφισιάς.

«Ξημερώματα Σαββάτου στις περίπου 5:30 καθώς επέστρεφε στο σπίτι μου έχασα τον έλεγχο, γλίστρησε και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μαντρότοιχο. Κατέβηκα κάτω και διαπίστωσα ότι υπήρχαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Δεν υπήρχε κανένας στο σημείο και λόγω της ώρας άφησα ένα χαρτάκι με τα στοιχεία μου.

Δεν είχα λευκή σελίδα και χρησιμοποίησα ένα διαφημιστικό φυλλάδιο. Λίγες ώρες αργότερα όταν ξύπνησα επικοινώνησα με τη συνεργάτιδά μου (αναφέρει το όνομα της συνεργάτιδας του) να επικοινωνήσει με το Α. Τ. Φιλοθέης και να ενημερώσει για το συμβάν. Όπως και έκανε και άφησε τα στοιχεία μου σε περίπτωση που κάποιος από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων με αναζητήσει. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα κάλεσε ο ίδιος την ασφαλιστική και δήλωσα το τροχαίο. Μόλις με κάλεσαν από την Τροχαία της Κηφισιάς προσήλθα αμέσως», κατέθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή εικόνας: NDP

Related news