Βαρδής κατά Μαραγκόζη: «Δεν μιλάμε πια. Έλεγε σε κάτι δηλώσεις της ότι…»

«Δεν είχαμε καμία επαφή. Ήταν απλώς η σύντροφος του πατέρα μας».

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος μίλησε και για την πρώην σύντροφο του πατέρα του, την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Οι σχέσεις σου με τη σύντροφο του πατέρα σου, την τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, πώς ήταν;

Με τη Χριστίνα δεν μιλάμε πια. Δεν είχαμε και ποτέ καλές σχέσεις. Έχω διαβάσει κάποιες δηλώσεις της που έλεγε ότι εκείνη μας μεγάλωσε, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εκείνη δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στη διαπαιδαγώγησή μας, γιατί όπως είπα, και η αδελφή μου κι εγώ μέναμε μαζί με τη μητέρα μου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Ήταν απλώς η σύντροφος του πατέρα μας.

Η αδελφή σου Καλλιστώ, την ημέρα της κηδείας, έδειξε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν επιθυμούσε να τη δει εκεί.

Τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι ήταν λίγο υπερβολικό από μέρους της να πει ότι η πρώην σύντροφος του πατέρα μου ήταν ανεπιθύμητη στην κηδεία του. Εδώ ήρθαν άνθρωποι που δεν τον γνώριζα, δεν θα ερχόταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έζησαν μαζί δέκα χρόνια; Μπορεί να μην είχαν επαφή τα τελευταία 20 χρόνια που είχαν χωρίσει, αλλά δικαιούταν να είναι εκεί. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η κίνηση της αδελφής μου, αλλά τη δικαιολογώ γιατί ήταν φορτισμένη.