Το μουσικό καμάρι της Αυστραλίας είναι ελληνικής καταγωγής!

Θα ανοίξει απόψε το πάρτι των βραβείων Grammy - Έχει γράψει τα μουσικά θέματα του Grey's Anatomy και του Ugly Betty - Συστήνεται στο κοινό με την κωδική φράση "Kiss my Vassy"

Οι γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Σέρβια της Κοζάνης. Τη δεκαετία του '70 άφησαν την Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή στην Αυστραλία. Φαίνεται πως η γέννησή της στην άλλη άκρη της γης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις συνήθειές της και στα ακούσματά της, ώστε σήμερα να υπογράφει συμβόλαια αρκετών χιλιάδων δολαρίων και να αποτελεί το καμάρι της Αυστραλίας με ρίζες ελληνικές.

Η Vasiliki Karagiorgos είναι γνωστή στον κόσμο της ποπ κουλτούρας ως Vassy, μια μικρή χρυσοφόρα επιχείρηση, την οποία οι θιασώτες των βραβείων Grammy θα απολαύσουν απόψε στο περίφημο pre-party του μουσικού θεσμού. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο Los Angeles και πλέον βλέπει το τραγούδι της We Are Young να βρίσκεται στην 5η θέση του Dance Chart του Βillboard.

Κάτι παραπάνω γνωρίζει και η Victoria's Secret που επιλέγει το εξωτικό ηχόχρωμα της Vassy για να φτερουγίσουν τα «Αγγελούδια» της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ την Στεφανία Ρίζου στο «VOICE» με τον Νίκο Αλιάγα να μαγεύει τους κριτές με το «SKYFALL»!