Το MEGA… καλοβλέπει εκπομπή του ΣΚΑΪ

Περίοδος σχεδιασμού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα εντάξουν στα προγράμματά τους.

Βέβαια, πριν από λίγα χρόνια τέτοια περίοδο στο τηλεοπτικό τοπίο υπήρχε μεγάλη… κινητικότητα, αλλά τώρα, λόγω της οικονομικής κρίσης και τις πτώσης της διαφημιστικής αγοράς, γίνονται πολύ λιγότερα πράγματα και ακόμα λιγότερες μεταγραφές.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, υπάρχει κάποια εκπομπή που δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα. Ο λόγος για την εκπομπή «Joy» που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο από τον ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή που θυμίζει τηλεοπτικό περιοδικό παρουσιάζει θέματα μόδας, ομορφιάς, συμβουλές για τα παιδιά και τις σχέσεις, μαγειρική, ιδέες για βόλτες στην πόλη αλλά και τη ζωή στο σπίτι, προτάσεις για θέατρο και σινεμά και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν ωραίες ιστορίες να μοιραστούν.

Την αρχισυνταξία κάνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που κάνει και συνεντεύξεις, ενώ στη συντακτική ομάδα ανήκουν οι Θανάσης Αναγνωστόπουλος (συνεντεύξεις, σινεμά), Γιάννης Αποστολάκης (μαγειρική), Νίκη Κάρτσωνα (διατροφή), Μίνα Μπιράκου (ομορφιά), Αννούσα Μελά (μόδα), Ίρις Καλφοπούλου (κατοικίδια), Ρομίνα Ξύδα (παιδιά), Νέλλυ Σκουφάτογλου (σχέσεις), Μαίρη Μαργιέλη (έξοδος), Λευτέρης Λαμπράκης (ρετρό ιστορίες), Πάνος Ζόγκας, Κατερίνα Ιωακείμ, Εβελίνα Νύκτα.

Με την πλούσια θεματολογία της και τις γρήγορες εναλλαγές, η εκπομπή έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές που κάθε σαββατοκύριακο «ξεφυλλίζουν» τις σελίδες του «Joy» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, κάνοντας όμως και άλλα τηλεοπτικά κανάλια να θέλουν να… μοιραστούν τη «χαρά» των τηλεθεάσεων. Ήδη στο MEGA καλοβλέπουν την εκπομπή και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, έχουν έρθει σε επαφή με ορισμένους από τους συντελεστές, θέλοντας να αποκτήσουν το «Joy» για την επόμενη σεζόν. Βέβαια προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση, αλλά όπως φαίνεται, ακόμα και αν δεν μετακομίσει η εκπομπή από τον ΣΚΑΪ στο MEGA, δεν αποκλείεται στο κανάλι της Μεσογείων να φτιάξουν ένα αντίστοιχο δικό τους τηλε-περιοδικό ποικίλης ύλης για τα απογεύματα του σαββατοκύριακου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και το κανάλι του Φαλήρου δεν θα αφήσει να χαθεί η.. χαρά από τη συχνότητά του!

Γρηγόρης Μελάς