Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε χθες το παιχνίδι του Χαραλαμπίδη;

Κατάφερε η ΝΕΡΙΤ να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης με τον δημοφιλή ηθοποιό;

Το “Κάθε τόπος μια ιστορία” , είναι το τηλεπαιχνίδι που επέλεξε η δημόσια τηλεόραση , για να μας κρατάει συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού.

Με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, σε ρόλο παρουσιαστή, που είναι ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στον κόσμο, η NEΡΙΤ , θέλει να καταφέρει να χτυπήσει διψήφια νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης.

Το παιχνίδι που η προβολή του ξεκίνησε τη Δευτέρα, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά για ΝΕΡΙΤ δεν πάει και άσχημα.

Συγκεκριμένα χθες , έκανε τα υψηλότερα νούμερα από την έναρξη του, Ο μέσος όρος που σημείωσε στα γενικά ήταν 7,5% και 7,5% ήταν και ο μέσος όρος στο δυναμικό -νεανικό κοινό.

Τα υψηλότερα νούμερα το ¨Κάθε τόπος μια ιστορία” τα έκανε το διάστημα 21:30-21:45 όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 10,2% στα γενικά.

Πρέπει να πούμε ,ότι το συγκεκριμένο project, θα είχε πολύ καλύτερη τύχη και θα έκανε πολύ υψηλότερα νούμερα εάν προβαλλόταν από άλλο κανάλι ή αν έβγαινε αέρα στην αρχή της σεζόν και όχι στα μέσα καλοκαιριού που ο κόσμος δεν είναι καθηλωμένος μπροστά στις οθόνες.

Ωστόσο, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την πορεία του παιχνιδιού, αλλά και του Ρένου Χαραλαμπίδη στους πίνακες της τηλεθέασης.
Εξάλλου μιλάμε για την ΝΕΡΡΙΤ που παίζει εκτός ανταγωνισμού, με μονοψήφια νούμερα καθημερινά.

Παυλίνα Ντάσιου
 

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας του Ρένου Χαραλαμπίδη