Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Επέστρεψε από τις διακοπές και δουλεύει πυρετωδώς....

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT o Δημήτρης Ουγγαρέζος από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά προκειμένου να παραδώσει τον τελικό πιλότο για την καινούρια του εκπομπή.

Η εκπομπή αυτή είναι κάτι που τόσο ο παρουσιαστής, όσο και το κανάλι, επιθυμούσαν από καιρό. Την εκπομπή θα πλαισιώνουν νέα άτομα τα οποία δεν έχουν «καεί» τηλεοπτικά και κυρίως θα είναι από το Mad, πρόσωπα που ο Δημήτρης γνωρίζει και εμπιστεύεται από την πρώτη χρονιά που βρισκόταν εκεί, αλλά και ανθρώπους που κάνουν «τα πρώτα τους βήματα» στο χώρο.

Είναι ένα κόνσεπτ φρέσκο, το οποιο θα δώσει την ευκαιρία στο τηλεοπτικό κοινό να γνωρίσει και άλλες πτυχές της προσωπικότητας του παρουσιαστή. Οι ιδέες του Δημήτρη Ουγγαρέζουν έχουν ενθουσιάσει τους υπεύθυνους του Mega που θέλουν να εντάξουν την εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού το συντομότερο δυνατό με επικρατέστερο σενάριο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Μιλάμε για μια εκπομπή που θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα και θα παίζει στην late prime time ζώνη, δηλαδή στις 23:00.

Όσο για την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινόmou,είναι δεδομένη, αφού ο παρουσιαστής θέλει να στηρίζει και το κανάλι, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή. Ο ρόλος του όμως στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα είναι εναλλακτικός και διακριτικός κάτι που συμφώνησαν και οι δυο πλευρές.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ουγγαρέζος συνεχίζει στο Mega

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ»

Που θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Ουγγαρέζος: «Με τον Πέτρο και την Τζένη ένιωσα ότι εξελίσσομαι»