«Θεωρώ ότι η Φαίη Σκορδά είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια πια»!

«Θα ήθελα σαφώς και πάλι να είμαι ο παρουσιαστής του χρόνου...».

Από τα round tables του press junket για το The Voice πέρασε και ο Γιώργος Λιάγκας και οι ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν πολλές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις που έδωσε…

…για το αν θα είναι ο παρουσιαστής του The Voice 2…

«Θα σου πω ειλικρινά… όπως είναι φέτος, δηλαδή είναι οι τέσσερεις ίδιοι κλπ, γίνει με την ίδια παραγωγή, με τα ίδια δεδομένα κλπ, θα μου κακοφαινόταν να μην είμαι. Θα ήθελα σαφώς και πάλι να είμαι ο παρουσιαστής. Αν αλλάξει όλο και πει ο Αντένα το αλλάζουμε όλο και κάνουμε από την αρχή νέα παραγωγή με άλλους coach κλπ, προφανώς μπορεί να θέλουν να αλλάξουν παρουσιαστή όχι ότι θα είμαι κακός ή καλός, θα θέλει να αλλάξει όλο το concept. Αλλά αν γίνει όπως είναι φέτος, θα ήθελα να το ξανακάνω, ναι.

…για το πώς τον κρίνει η Φαίη Σκορδά ως παρουσιαστή…

Εκτιμάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον ως παρουσιαστή. Πάρα πολύ. Κι αυτό το καταλάβαμε τις μια δυο πρώτες βδομάδες στο MEGA όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε την εκπομπή αυτή. Εγώ θεωρώ ότι η Φαίη είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια πια, το πιστεύω αυτό. Και η Φαίη με εκτιμά πάρα πολύ σαν παρουσιαστή. Το θέμα όμως ποιο είναι; Ότι η Φαίη έχει ένα θέμα με την εμφάνισή μου. Δεν θα μου πει είσαι καλός ή κακός, θα μου πει «αδυνάτισε, αδυνάτισε, αδυνάτισε, να φοράς κανένα νούμερο πιο μικρό νούμερο κοστούμι. Αυτό είναι το θέμα. Αυτή είναι η κριτική, ότι αυτό σε παχαίνει ότι αυτό σε αυτό. Την άλλη φορά πήρε την ενδυματολόγο και είπε «τι νούμερο παντελόνι του φόρεσες; …Όχι, δεν με βρίσκει τέλειο. Της Φαίης της αρέσω ως παρουσιαστής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του The Voice