Τα συγκινητικά λόγια του Γ. Καπουτζίδη για την Ειρήνη Κουμαριανού

Την Παρασκευή έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη γιαγιά του "Παρά 5", Είρηνη Κουμαριανού. Η ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς. Ο θάνατος της βύθισε σε πένθος τόσο τους δικούς τςη ανθρώπους όσο και το κοινό που την αγαπούσε και την αθύαμαζε μέσα από την μεγάλεια της πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

 Η Έφη Παπαθεοδώρου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star εξέφρασε την βαθιά της θλίψη για τον άνθρωπο που της έδωσε την ευκαιρία για τον κaλύτερό της τηλεοπτικό ρόλο

O τηλεοπτικός εγγονός της, Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ για το χαμό της και ιδιαίτερα συγκινημένος, θυμήθηκε κάποιες από τις στιγμές που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα της σειράς!

«Είχε κάνει πολύ τηλεόραση και κινηματογράφο. Τα είχε κάνει όλα τέλεια στη ζωή της. Γνώρισε τον άντρα της το 1951, αρραβωνιάστηκαν και λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Ήταν 62 χρόνια ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Τους έβλεπα και τους ζούσα. Ήταν ευτυχισμένοι! Σου προκαλούσε δέος το πώς ήταν μαζί. Η Ειρήνη Κουμαριανού σταμάτησε τη δουλειά για να κάνει τα παιδιά της και να τα μεγαλώσει. Μου έλεγε ότι δεν της έλειπε το θέατρο γιατί στόχος της ήταν η οικογένειά της. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά της είπε στον σύζυγό της πως θέλει να ξαναδουλέψει. Τη θαύμαζα πάρα πολύ ως άνθρωπο. Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι γιατί θέλω ο κόσμος να ξέρει πόσο κάλος άνθρωπος ήταν. »

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE