Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: «Με έστειλαν σαν πρόβατο στη σφαγή» λέει ο σύντροφος της παίκτριας ριάλιτι

κοκαΐνη

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη (09.09.2021) και κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

«Είχα χρέος σε διακινητές, από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή να παραλάβω μία ποσότητα, ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση, με κατέδωσε στην αστυνομία για λόγους που εκείνος γνωρίζει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο 32χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι το μοντέλο δεν είχε καμία σχέση και δεν γνώριζε τίποτα. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τις αρχές. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα τρία κινητά που κατασχέθηκαν, καθώς ερευνώνται οι επαφές και τα μηνύματα του ζευγαριού, που πιθανώς οδηγήσουν σε άλλα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιχείρηση σύλληψης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης έλαβαν εντολή να ακινητοποιήσουν τον 32χρονο άνδρα, φοβούμενοι μήπως χάσουν τα ίχνη του.

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων», περιγράφει στην κατάθεση του αστυνομικός, που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης.

Στην κατοχή του 32 χρόνου βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του συλληφθέντα κι εκεί συνέλαβαν και την 29χρονη σύντροφό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού: «Εντός της οικίας του εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την Ε.Π.».

Στο σπίτι εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα το μοντέλο, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι όπου διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Πηγή: newsit.gr