Σε stand up comedy o Νίκος Μουτσινάς

Διαβάστε για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Νίκου Μουτσινά.

Σε συζητήσεις με την διοίκηση του ALPHA για «μετακόμιση» στο prime time (ίσως και στο late night) βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς. Το «Δέστε τους» είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και ο παρουσιαστής αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς έχει προτείνει στον ALPHA μια σατυρική εκπομπή stand up comedy που θα σχολιάζει όλα τα δρώμενα της τηλεοπτικής κυρίως (αλλά όχι μόνο επικαιρότητας). Πράγματα δηλαδή που κάνει και στο «Δέστε τους» αλλά σε μια βραδινή ώρα θα μπορεί να τα κάνει πιο απελευθερωμένα και με πιο καυστικό ύφος.

Το stand up comedy είναι ένα είδος που ο παρουσιαστής γνωρίζει αρκετά καλά. Άλλωστε εδώ και μερικές εβδομάδες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή έχει την δική του σατυρική παράσταση στο «Strasse» στο Γκάζι. Ένα πρωτότυπο stand up comedy – μουσικό show σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη που σατυρίζει την επικαιρότητα του σήμερα αλλά και του χθες σε συνδυασμό με ένα μουσικό αφιέρωμα στα eighties.

Oι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στις αρχές του καλοκαιριού και σε συνάρτηση με το τι θα κάνει και ο Λάκης Λαζόπουλος, αν δηλαδή θα συνεχίσει το «Τσαντίρι» ή θα κάνει το αντιδελτίο που είχε προτείνει στους Γερμανούς.

Βέβαιο είναι πως αν το «Δέστε τους» ολοκληρωθεί στον ALPHA θα παραμείνει και θα αξιοποιηθεί σε άλλη εκπομπή και η Μαρία Ηλιάκη.