Σάσα Σταμάτη: «Τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική, ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, έπαθα σοκ»

Σταμάτης Γαρδέλης

"Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του".

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο Δαφνί, καθώς ο ίδιος ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε. Το θέμα ανέδειξε η Σάσα Σταμάτη, μέσα από την εφημερίδα On Time.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε για τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος τα εξής:

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί.

Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του».

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε: «Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί», σημείωσε η Σάσα Σταμάτη στο T-live.