Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή «Υγεία πάνω απ΄όλα»

Όλοι ξέρουμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, πόσα πράγματα στην πραγματικότητα όμως γνωρίζουμε για τον τομέα της υγείας;

Ο ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα εκπομπή ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ στοχεύει στην ουσιαστική ενημέρωσή μας γύρω από την ιατρική. Νέες εξελιγμένες θεραπείες, σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης και πρόληψης, έρχονται σε πρώτο πλάνο, με την υπογραφή της έμπειρης ιατρικής συντάκτριας, Φωτεινής Γεωργίου.

Μέσα από την εκπομπή θα αναλύονται ποικίλα θέματα, τα οποία θα σχετίζονται με τη διατροφή, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την ομορφιά, την αντιμετώπιση απλών προβλημάτων, αλλά και πιο σύνθετων. Ακόμα, θα πρωταγωνιστούν θέματα υγείας από την παιδική ηλικία έως τα βαθιά γεράματα, καθώς και ελπιδοφόρες έρευνες και θεραπείες.

Η ιατρική είναι ένας κλάδος συνεχώς εξελισσόμενος. Οι μέθοδοι που ακολουθούνται είναι τόσο σύγχρονοι που πολλές ασθένειες πλέον έχουν τρόπους ίασης. Γιατί λοιπόν πρέπει απαραίτητα να μας τρομάζουν συμπτώματα που μπορούμε να διαγνώσουμε, να προβλέψουμε ή ακόμα και να θεραπεύσουμε; Σημαντικοί καλεσμένοι, καταξιωμένοι επιστήμονες και κορυφαίοι γιατροί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων θα προσεγγίζουν με βατό και κατανοητό τρόπο τον τομέα της υγείας και της ψυχολογίας. Θα μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για όσα αγνοούμε και για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, διατηρώντας πάντα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Θέμα της πρώτης εκπομπής είναι οι ιώσεις. Τι είναι στην πραγματικότητα μια ίωση; Πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχτεί; Πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας; Τι πρέπει να προσέξουμε; Χρήσιμες πληροφορίες για μικρούς και μεγάλους και σημαντικά ερωτήματα, βρίσκουν τις απαντήσεις τους στην πρώτη εκπομπή.

Σε μια εποχή όπου το άγχος και το στρες επιβαρύνουν την υγεία μας, ο ΑΝΤ1 μας φέρνει χρήσιμα ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συμβουλές με απώτερο σκοπό μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι,
κάθε Σάββατο στις 11:50 θα έχουμε πολλούς λόγους για να θυμόμαστε πως… η υγεία είναι πάνω απ’ όλα!