Που θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Συνεχίζει την συνεργασία με το Mega ο παρουσιαστής;

 Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια των καναλιών αφού έχει αποδείξει ότι είναι εργατικός και μπορεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι του ζητηθεί από το κανάλι που τον έχει στο δυναμικό του.

Τα τελευταία πέντε χρόνια τον βλέπουμε κυρίως μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA, ήταν εξ άλλου αυτός που είχε ξεχωρίσει από την πεντάδα του πρωινού παλιότερα. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον είδαμε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αλλά και φέτος στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου και την Τζένης Μπαλατσινού. Είναι ένας άνθρωπος που έχει στηρίξει το κανάλι και τιμά τις συνεργασίες κάτι που φάνηκε και πέρυσι όταν επέλεξε να παραμείνει στο σταθμό και να μη φύγει για ΑΝΤ1 μεριά με τον Γιώργο και τη Φαίη.

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλά ακουγόντουσαν για το αν ο Δημήτρης θα συνεχίσει στο Πρωινό μου, ή αν το κανάλι της Μεσογείων θα τον απορροφούσε σε κάποιο άλλο project.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT ο Λοίζος Ξενόπουλος ζήτησε από τον Δημήτρη να παρουσιάσει σκαλέτα εκπομπής προκειμένου να τον δούμε στους δέκτες μας σε κάτι νέο. Γνωστό επίσης είναι ότι ο Δημήτρης έκανε επαφές και με άλλα κανάλια.

Το σίγουρο είναι ότι μετά την απόφαση του καναλιού να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη ο Μάρκος Σεφερλής χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποια πρόσωπα θα τον πλαισιώσουν, το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνεται ιδανικό για την ένταξή του στην εκπομπή.

Το κανάλι της Μεσογείων θέλει τον Δημήτρη στο πλευρό του Σεφερλή και μάλιστα χθες έγινε συνάντηση μεταξύ παρουσιαστή και Mega, μέσα στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

Ο Δημήτρης έχει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να μπορεί να διαχειριστεί άψογα τη στήλη gossip κάτι που δεν μπορεί να λείπει από ένα πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν επιθυμεί να ασχοληθεί, αλλά να κάνει αυτά που ξέρει καλύτερα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Δημήτρης θα βρίσκεται και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Πρωινό mou, με κάποιες τελικές λεπτομέρειες να εκκρεμούν που θα οριστικοποιηθούν τον Σεπτέμβριο όταν το κανάλι θα καταλήξει και στο επόμενα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το Πρωινό mou.

Παυλίνα Ντάσιου