Ποιον πασίγνωστο παρουσιαστή αποκάλεσε ο Κώστας Βουτσάς γλείφτη και σάλιαγκα;

"Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι και είχα πάντα επαφή με την πραγματικότητα-σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους μου"

 O Kώστας Βουτσάς που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση » Ο παππούς έχει πίεση» μίλησε στο ΤV EΘΝΟΣ για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» για τα τούρκικα σίριαλ, την οικονομική κρίση και για τους παρουσιαστές που δεν αντέχει να βλέπει στην τηλεόραση!

«Με τα παντελόνια κάτω», λοιπόν. Ταιριάζει με το σκηνικό που ζούμε ο τίτλος της σειράς που παίζετε…

Κουτί ταιριάζει! Μας τα κατέβασαν κανονικότατα και αυτή είναι, δυστυχώς, μονάχα η αρχή. Αλλά φταίμε κι εμείς. Τους το επιτρέψαμε! Δεν αντιταχθήκαμε, δεν υψώσαμε το ανάστημά μας και ιδού το αποτέλεσμα: Ένας λαός… Με τα παντελόνια κάτω.

Έχετε ρίξει το κασέ σας λόγω εποχής;

Ήμουν και είμαι πάντα «προσγειωμένος»! Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι και είχα πάντα επαφή με την πραγματικότητα -σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους μου, που έχασαν το μέτρο. Φυσικά και «έπεσα» στα λεφτά μου -«έπεσα» και… χτύπησα μπορώ να σου πω αλλά δεν μασάω εγώ σε τέτοια. Δεν με νοιάζει να κάνω περιουσία -τα σπίτια μου τα έδωσα στις γυναίκες και στα παιδιά μου και ζω σε ένα ρετιρέ στο Κολωνάκι με 700 ευρώ νοίκι- αυτή είναι η πολυτέλεια μου! Μα, λένε άλλοι συνάδελφοί μου, εγώ με τα λεφτά αυτά που δίνουν προτιμώ να μη δουλέψω. Ε, τι να πω; Ας κλειστούν στο σπίτι τους περιμένοντας καλύτερες μέρες, που δεν θα έρθουν! Εγώ θέλω να είμαι εν ενεργεία, όχι στην απ' έξω.

Υπάρχει και αυτή η τρελή επέλαση των τούρκικων σειρών…

Μόδα είναι θα περάσει, μην το παίρνετε όλοι τόσο σοβαρά. Ψωνίζουν «φτηνά» από το πανέρι τα κανάλια, τι να κάνουν που δεν υπάρχει διαφήμιση; Τουρκιά!

Είπατε πως οι παρουσιαστές είναι σαν γιαούρτια με ημερομηνία λήξης και ανάψατε πολύ μεγάλες φωτιές.

Μα ψέματα λέω; Πού είναι ο Μικρούτσικος, η Κορομηλά, η Αλιμπέρτη, ο Φερεντίνος; Όση επιτυχία και να έχεις κάνει, η TV θέλει νέα πρόσωπα και οι εξαιρέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Πείτε μου ποιοι είναι αυτοί δεν θέλετε να χάνετε με τίποτα!

Ο Λάκης Λαζόπουλος, που 'ναι χαρισματικό πλάσμα, και οι «Ράδιο Αρβύλα», τους λατρεύω, είναι η μεγάλη αδυναμία μου.

Και ποιοι είναι αυτοί που δεν αντέχετε να βλέπετε με τίποτα;

Τον …σάλιαγκα τον Γιώργο Αυτιά, πολύ «γλείφτης» βρέ παιδί μου! Γιατί με κοιτάς παράξενα; Επειδή το λέω; Απαγορεύεται να κάνω κριτική όπως μου κάνουν και μένα; Δεν μ'αρέσει, πώς να το κάνουμε; Και τον θεωρώ μεγάλο… σάλιαγκα, το ξαναλέω ανοιχτά!

Διαβάστε ακόμα

Το ξέσπασμα του Κώστα Βουτσά: » Τους μισώ τους πολιτικούς, είναι κλέφτες»

Βουτσάς: Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι πολύ καλύτεροι απ' τους παλιούς

Ο Κ. Βουτσάς μιλά για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Α. Αλεξανδράκη!