Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης
Χωρίς Junior Masterchef ήταν η χθεσινή τηλεοπτική βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν πολλοί αυτοί που μέτρησαν τις δυνάμεις τους. Το πετυχημένο σίριαλ “Οι Βασιλιάδες” και η ταινία “Εξολοθρευτής” στο MEGA, η ξένη ταινία “Απόλυτος Κίνδυνος” στον ΑΝΤ1, η ελληνική ταινία “Deep End” στο Star και το “Πάμε Πακέτο” στον Alpha έδωσαν μεγάλη μάχη στην αρένα. Ποιοι χαμογελούν σήμερα και ποιοι κλαίνε;
Πρώτοι για μια ακόμα φορά οι “Βασιλιάδες” επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και χθες με 36,8% στο γενικό μέσο όρο τηλεθέασης. Πιο άνετη -χωρίς την Μαρία Μπεκατώρου- και με special καλεσμένους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σκαρφάλωσε στο 30,4%.
Η τρίτη συνέχεια της ταινίας “Εξολοθρευτής” κράτησε στο MEGA το 19,1% των τηλεθεατών, ενώ την ίδια ώρα, το ελληνικό θρίλερ “Deep End” είδαν στο Star το 13,8% του τηλεοπτικού κοινού.
Ποιος τερμάτισε τελευταίος; Ο ΑΝΤ1, του οποίου το prime time βουλιάζει τις τελευταίες μέρες. Η ξένη ταινία “Απόλυτος Κίνδυνος” συγκέντρωσε ποσοστό 9,7%.
Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης
Διαβάστε ακόμα:
Βασιλιάδες: Οι δύο οικογένειες έρχονται σε ρίξη και αποφασίζουν να κόψουν κάθε επικοινωνία!
Γ. Βόγλης: Συνάντησε ύστερα από 42 χρόνια την… «Στάσου, μύγδαλα!», Αnne Lonnberg!
