Zappit

Ποιοί είναι οι 145 που απολύονται από την ΕΡΤ

Δείτε ποιοί είναι

Ένα χρόνο πριν, 18 Ιανουαρίου του 2011, 145 δημοσιογράφοι πήγαν για να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας τους, με διάρκεια ενός έτους. Σε λίγες ημέρες οι συμβάσεις αυτές θα λήξουν και δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Θα γίνει ένας νέος διαγωνισμός, από τον οποιό θα προκύψουν κάποιες καινούργιες συμβάσεις, πολύ λιγότερες από 145 όμως…
 
Γνωστοί παρουσιαστές, όπως ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαρία Σαράφογλου, αλλά και η Μπήλιω Τσουκαλά (εκτός της παρακάτω λίστας), αλλά και από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, όπως ο Κωνσταντίνος Ζούλας, η Λίνα Κλείτου και ο Γιάννης Πολίτης, δεν θα δουν τις συμβάσεις τους να ανανεώνονται. 

Μαζί με αυτούς και περίπου 70 δημοσιογράφοι από τα δελτία ειδήσεων! Ακόμα, δημοσιογράφοι από το «Συμβαίνει τώρα» (Αγγελόπουλος, Αλούπη, Μαράκη, Παμφίλη), από την «Πρωινή ενημέρωση» (Τσίγκα,Χριστακάκη) και από άλλες εκπομπές, όπως το «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Στον αέρα βρίσκεται ακόμα η περίπτωση της Έλλης Στάη, για την οποία δεν υπάρχει απόφαση αν θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. 

Διαβάστε τα ονόματα:

Διαβάστε ακόμα:

Και η Μαρία Σαράφογλου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές!

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κώστα Αρβανίτη στους τηλεθεατές!

Απάντηση Ταγματάρχη σε Βαξεβάνη