Πηγή Δεβετζή: Θρήνος από την αυτοκτονία αγαπημένου της προσώπου

Πηγή Δεβετζή

Πολύ δύσκολες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα...

Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα προστέθηκε στα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας που έχουν τσακίσει τα τελευταία χρόνια την ασημένια ολυμπιονίκη της Αθήνας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μετά τον χαμό του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, και τον θάνατο της κολλητής φίλης της σε τροχαίο, η σπουδαία αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία βδομάδα στην Κεφαλονιά!

Ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της Πηγής Ζέφης και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί.Λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του!

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» είχε γράψει η χαροκαμένη μητέρα στο συγκινητικό κατευόδιό της.

Η τραγωδία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη ούτε την πρωταθλήτρια του τριπλούν, η οποία όλα τα χρόνια διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της εξαδέλφης της, αλλά και με τον ίδιο τον Φίλιππο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ολυμπιονίκης είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μια και η μητέρα του κατάγεται από εκεί, όπως και η Πηγή Δεβετζή. Δυστυχώς, όμως, η απόφαση του Φιλίππου να βάλει τέλος στη ζωή του ανέτρεψε τα σχέδιά τους!

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η σπουδαία αθλήτρια, που έχει σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία, να είναι ψυχολογικό ράκος τις τελευταίες μέρες. Ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατος του 20χρονου φέρνει στον νου της μνήμες από τον χαμό μιας καλής φίλης της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς και από την απώλεια του αγαπημένου πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2012.

Και τα δύο αυτά γεγονότα, τα οποία συνέβησαν στην Κεφαλλονιά, φαίνεται ότι είναι ο λόγος που εδώ και χρόνια η Πηγή Δεβετζή έχει σταματήσει να επισκέπτεται το νησί, όπως εξάλλου έχει ομολογήσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Πηγή: Espresso