Πέθανε ο τραγουδιστής Μιχάλης Μενιδιάτης.Tι είπε ο γιος του Χρήστος στο TLIFE

Διαβάστε περισσότερα!

 Η οικογένεια του και τα παιδιά του είναι ακόμα σοκαρισμένοι από το γεγονός. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γιο του Μιχάλη Μενιδιάτη, τον τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός του θανάτου του πατέρα του αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα. » Είχε κάποια προβλήματα υγείας» είπε . Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε».

Το πραγματικό του όνομα ήταν Καλογράνης και γεννήθηκε στο Μενίδι στις 29 Ιουνίου του 1932 . Ο πατέρας του εργαζόταν ως φύλακας στην Λαχαναγορά.

Μπήκε στη δισκογραφία το 1957 με το «Θα χτίσω μια καλύβα» του Γερ. Κουβάτου. Καθιερώθηκε και αναγνωρίστηκε με συνθέσεις του Απ. Καλδάρα, «Μην περιμένεις πια», «Περιφρόνα με, γλυκιά μου», «Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις», «Πετραδάκι-πετραδάκι» κ.ά. Άλλες δυνατές στιγμές του τα «Ξημέρωσε, καλή μου» των Ν. Καρανικόλα – Άκη Πάνου, «Αγωνίες» του Χιώτη, «Πήραν τα στήθια μου φωτιά» του Καραμπεσίνη, «Λαϊκός τραγουδιστής» του Σαββόπουλου ( Happy Day ), «Η καρδιά της ανήκει αλλού» των Β. Βασιλειάδη – Γ. Κιούρκα, «Ένα τραγούδι πες μου ακόμα» του Μουσαφίρη κ.ά. Η συνεργασία του με τον Άκη Πάνου απέδωσε λαμπρούς καρπούς: «Είδα τα μάτια σου κλαμένα, καλή μου», Παράνομη αγάπη».

Ο γιος του Χρήστος έγραψε στο προφίλ του στο facebook

Eνώ ο γιος του Βαγγέλης έγραψε στο twitter του :Μια από τις μεγάλες του επιτυχίες

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE