Πάνος Καλλίτσης: Η αγωνία του Παύλου Σταματόπουλου το βράδυ του Σαββάτου!

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου μετέφεραν τον Πάνο Καλλίτση.

«Να αναφέρουμε και κάτι το οποίο είναι διόλου χαρμόσυνο. Συνέβη χθες το βράδυ. Στην αρχή οι περισσότεροι νόμιζαν ότι δεν είναι πραγματικό γεγονός, ότι είναι μια είδηση ψεύτικη. Αναφέρομαι στον πολύ γνωστό σε όλους, γιατί βγαίνει σε πολλές εκπομπές, Πάνο Καλλίτση» ανεφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σχετικά με την επίθεση δολοφονίας στον Πάνο Καλλίτση το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο γνωστός κομμωτής και makeup artist. «Εμείς δυστυχώς το ξέραμε όταν βγήκε το θέμα στα media ότι είναι αλήθεια, γιατί έχουμε οικογενειακή σχέση και φιλική. Ο Πάνος είχε τις αισθήσεις του σε όλη τη διάρκεια. Μεταφέρθηκε στο Γεννηματά όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και κρίθηκε ότι έπρεπε να αφαιρεθούν οι σφαίρες. Μεταφέρθηκε στο Σωτηρία γιατί είναι ένα νοσοκομείο που ειδικεύεται στις εγχειρήσεις θώρακος. Χθες ήμουν μέχρι τις 4.30 ώρα εκεί. Ήταν στο χειρουργείο. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι το χειρουργείο πήγε καλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Ήταν ένα σοκαριστικό τηλεφώνημα χθες το βράδυ. Από αυτά που ακούς στα αστυνομικά δελτία ότι συμβαίνει σε κάποιους άλλους. Όταν συμβαίνει στο στενό σου περιβάλλον… για αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι ναι μεν είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά είναι κάτι που μπορεί να ξεπεράσει, δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε και πως να το αντιμετωπίσουμε.»