Ουκρανία: Δέκα Έλληνες ομογενείς νεκροί στην περιοχή της Μαριούπολης

Ουκρανία

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα του θανάτου στην Ουκρανία.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην φλεγόμενη Ουκρανία και θλιβερός ο απολογισμός των νεκρών Ελλήνων καθώς μεγαλώνει η λίστα. Σύμφωνα με τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ, τη νύχτα του Σαββάτου, από τη διπλή ρωσική επίθεση κοντά στη Μαριούπολη ο αριθμός των νεκρών Ελλήνων ομογενών ανέρχεται στους δέκα.

«Την τελευταία ώρα εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερις νεκροί ομογενείς από αεροπορική επίθεση ανεβάζοντας τη λίστα των θυμάτων σε δέκα μέχρι στιγμής» τόνισε χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, Σταύρος Ιωαννίδης.

«Πρόκειται γαι τους δύο νεκρούς που μάθαμε νωρίτερα στον Σαρτανά μαζί με έξι τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα παιδί. Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για άλλους τέσσερις νεκρούς ομογενείς στο χωριό Μπουγάς στα βόρεια της Μαριούπολης και τώρα ακόμη τέσσερις στην περιοχή του Σαρτανά από αεροπορική επιδρομή. Μάλιστα το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση του καταδικάζει την ενέργεια κάνοντας λόγο για απαράδεκτες, εγκληματικές ενέργειες και καλεί τη ρωσική ομοσπονδία να σταματήσει τους από αέρους βομβαρδισμούς και τα πυρά όπου υπάρχει άμαχος πληθυσμός» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ από την Ουκρανία.