Οι τηλεαστέρες τα κατάφεραν ! Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι»

Δείτε βίντεο!

Με τα παιδιά να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα, ο κόσμοςπροσέφερε τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες, παιχνίδια, μικροσυσκευές και είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά κυρίως ανθρωπιά προς όσους έχουν ανάγκη.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του MEGA ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για να μεταφερθούν τα είδη που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι τις 8 το βράδυ, χρειάστηκαν 70 φορτώσεις φορτηγών!
Επιπλέον, η αποθήκη του δήμου στο Παλιό Φρουραρχείο που είχε προβλεφθεί για την αποθήκευσή τους γέμισε ασφυκτικά από πολύ νωρίς και γι’ αυτό ο δήμος άνοιξε άλλους τρεις χώρους για να υποδεχθεί τις προσφορές των συμπολιτών μας, ενώ, ενώ μισθώθηκε και μία τριαξονική νταλίκα.

«Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση κόσμου. Εδώ στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας, πραγματικά φαίνεται το δυνατό μήνυμα που θέλουν να δώσουν οι Αθηναίοι σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα της αισιοδοξίας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς… Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συλλογική προσπάθεια» δήλωσε νωρίτερα η αντιδήμαρχος Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου, προσθέτοντας ότι «αυτή είναι μόνον η αρχή» και ότι ο δήμος θα συνεχίσει με τέτοιες πρωτοβουλίες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013.

Τις προηγούμενες ημέρες, έπαιζε βίντεο στο κανάλι, με πρωταγωνιστές αρκετούς τηλεαστέρες που καλούσαν τον κόσμο να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως φαίνεται, οι τηλεαστέρες τα κατάφεραν και με το παραπάνω να καλέσουν τον κόσμο να βοηθήσει, τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη…

Η προσπάθεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» δεν σταματά σήμερα. Όσοι δεν πρόλαβαν να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια, μπορούν και τις επόμενες ημέρες, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, να απευθυνθούν στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου.

Διαβάστε ακόμα:

Τι περιμένουν από το 2013 Ζαρίφη – Παπαδάκης;