Οι Illuminati είναι εδώ…

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

20:00 OLIVER'S TWIST II – ALPHA

Ο Ολιβερ μας ξεναγεί στην βρετανική κουζίνα με έναν πρωτότυπο τρόπο! Πηγαίνοντας από τόπο σε τόπο γνωρίζει διάφορους επαγγελματίες και μαζί μαγειρεύουν παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα πιάτα της Αγγλίας.

21:00 ILLUMINATI: ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ – MEGA

Παίζουν: Τομ Χανκς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Αγιελέτ Ζιρέρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, 'Αρμιν Μίλερ Σταλ

Δυο χρόνια μετά τον «Κώδικα Da Vinci» ο καθηγητής Λάνγκτον επιστρέφει… για να ανακαλύψει ακόμη μια φορά ότι δυνάμεις που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα δεν είναι διατεθειμένες να σταματήσουν σε τίποτα, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. ''Οταν ο Λάνγκτον ανακαλύπτει στοιχεία που μαρτυρούν ότι αναβιώνει μια αρχαία αδελφότητα, γνωστή ως οι Πεφωτισμένοι – η πιο ισχυρή μυστική οργάνωση που έδρασε ποτέ στην ιστορία – έρχεται αντιμέτωπος με την θανάσιμη απειλή κατά του μεγαλύτερου εχθρού της μυστικής οργάνωσης: της Καθολικής Εκκλησίας. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, ο Λάνγκτον καταφθάνει στη Ρώμη όπου ενώνει τις δυνάμεις του με την Βιτόρια Βέτρα, μια όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα. Ο Λάνγκτον και η Βέτρα ξεκινούν ένα ανελέητο κυνηγητό μέσα σε σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες, εγκαταλειμμένους ναούς και ακόμη και μέσα στα έγκατα του πιο κρυφού τάφου πάνω στη γη, ακολουθώντας τα 400 ετών ίχνη αρχαίων συμβόλων που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για το Βατικανό…

21:00 ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ – STAR 

Ο Αντώνης εργάζεται γκαρσόνι στο καφενείο του Γιώργου. Είναι πολύ εργατικός, αλλά οι εισπράξεις του δεν του επιτρέπουν να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ρούλα, το φλερτ του, τον αγαπάει ακόμη και φτωχό, αλλά ο αδελφός της, ο Καπετάνιος, δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για έναν τέτοιο δεσμό. Ανάμεσα στους πελάτες του Αντώνη έρχεται στο καφενείο και ένας Μαύρος, πάντα καλοντυμένος, που αφήνει μεγάλο πουρμπουάρ. Για τον Αντώνη, ο πελάτης του αυτός, ο καλύτερος που έχει, πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλωμάτης. Έτσι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι είναι υπηρέτης και ότι οι μαύροι υπηρέτες είναι ακριβοί, επειδή είναι της μόδας. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι εύκολα, μ´ ένα απλό βάψιμο, ένας λευκός μπορεί να γίνει… μαύρος και αποφασίζει να πιάσει δουλειά στο σπίτι ενός εφοπλιστού ως… μαύρος. Σε μια δεξίωση, όμως, κλέβουν το σπίτι του εφοπλιστού και, όταν αποκαλύπτεται ότι ο Αντώνης είναι λευκός, θεωρείται ένοχος!

22:00 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΝΕΤ

Από το στούντιο και τους αγωνιστικούς χώρους, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες φάσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague και τα γκολ από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίσης, η εκπομπή θα ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους για όλη την υπόλοιπη αγωνιστική κίνηση της εβδομάδας και του Σαββατοκύριακου, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ρυθμούς Dancing With The Stars!