Οι δύσκολες στιγμές της Ελένης Μενεγάκη και η επίσκεψη του Βερύκιου!

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και το συμβόλαιο της με τον Alpha;

Επίθεση αγάπης κάνει ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη, αφού σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η συνεργάτιδα του «Spata Live» Σίσσυ Καλλίνη το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να συζητά με άλλο κανάλι. Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό της πλατό τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε on air το λόγο της επίσκεψης του…

«Ήρθα και για έναν άλλο λόγο. Γιατί νιώθω ότι είμαι κομμάτι του προσωπικού του Alpha και να έρθω να σε καλοπιάσω.» είπε ο δημοσιογράφος, με την Ελένη Μενεγάκη να απορεί… «Να με καλοπιάσεις εμένα γιατί; Μην δώσεις απάντηση γιατί μπορεί να πεις και κάτι που δεν πρέπει.»

«Ξέρεις εσύ… Να σου πω ότι σε αγαπάμε.»

«Το ξέρω, δεν έχω κανένα παράπονο.»

«Κράτα το αυτό στο μυαλό σου αυτή την περίοδο.»

«Το έχω συνεχώς στο μυαλό μου και τις δύσκολες ώρες αυτό σκέφτομαι» είπε η Ελένη κλείνοντας αυτό το θέμα, τουλάχιστον on air. 

«Ξέρω αυτό που ακούγεται ότι υπήρχαν φήμες η Ελένη Μενεγάκη να φύγει από τον Alpha και το αμέσως επόμενο κανάλι ήταν ένα άλλο γράμμα της αλφαβήτου… το πέμπτο, το Epsilon. Ακουγόταν αυτό» αποκάλυψε στο «Spata Live» η Σίσσυ Καλλίνη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση γιατί τα φέρνει κιόλας. Δεν είναι άδικα. Οπότε αν είναι να κάνει μια μεταγραφή, θα της δώσουν το βάρος της σε χρυσάφι, ξεκάθαρα. Η Ελένη φέρνει πίσω και εταιρίες. Θα φέρει και χορηγούς, δεν έρχεται μόνη της.»
Όσο για την Μαίρη Συνατσάκη, εκείνη είχε το δικό της ρεπορτάζ για το θέμα…
«Εδώ δείχνει ότι το κανάλι το ίδιο έχει αγχωθεί κι αυτό δείχνει ότι όλο αυτό που είχε ακουστεί είχε μια υπόσταση. Οι φήμες ότι θα φύγει από το κανάλι ήταν και πολύ πιο έντονες πριν από ένα ενάμιση μήνα. Έγιναν μερικές εσωτερικές αλλαγές στο κανάλι που ενδεχομένως έχουν κάνει την Ελένη να το ξανασκεφτεί.»

Δείτε το απόσπασμα και βγάλτε να δικά σας συμπεράσματα…