Οι Απαράδεκτοι έκαναν reunion στο Mega με αποκαλύψεις!

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Εμένα με διέλυσε, δεν μου πήγε όμορφα, το βρήκα στην πορεία».

Ένα πολύ όμορφο reunion έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του Mega. Στην εκπομπή «Τι νέα», βρέθηκαν καλεσμένοι οι “Απαράδεκτοι”. Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος μίλησαν για το σίριαλ που λάτρεψε σχεδόν όλη η Ελλάδα και ανέφεραν μάλιστα και κάποια περιστατικά που τους συνέβησαν, λόγω της μεγάλης αναγνωσιμότητας.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Εμένα με διέλυσε, δεν μου πήγε όμορφα, το βρήκα στην πορεία. Είχα μάθει να είμαι στον κόσμο μου, με τους φίλους μου, με ιδιαίτερους ανθρώπους, δεν είμαι κοινωνική και δεν είμαι ακόμα. Ξαφνικά αυτό ήταν μεγάλο τζετ λαγκ και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι πάω κάπου να φάω και να μου λένε όλοι “γεια σου, τι κάνεις Δήμητρα,”. Θυμάμαι ήμουν σε Ανάσταση και ερχόταν όλη η εκκλησία να με φιλήσει, έπαθα κρίση πανικού. Πολύ όμορφο ήταν, πολύ αγάπη γνήσια και πηγαία, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και μια υστερία, την οποία δεν την άντεξα. Μετά όμως την διαχειρίστηκα και κούλαρα. Μου πήρε χρόνο. Αποσύρθηκα και δεν ήθελα να δουλέψω».

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχα πάει θυμάμαι σε μια εκκλησία στην Πιερία, Πάσχα ήταν, και πάω πίσω πίσω. Και αρχίζει ένα σούσουρο και γυρνάει όλος ο κόσμος να κοιτάξει. Σε κάποια στιγμή σταματάει ο Παπάς και λέει “θα κοιτάτε εδώ που ψέλνουμε ή θα κοιτάτε τον ηθοποιό;”».

Γιάννης Μπέζος: «Αυτό που έζησα εγώ, όχι ακριβώς μετά τους Απαράδεκτους, αλλά αρκετά χρόνια μετά, ήμουν σε κάτι διόδια στην εθνική και σταματάω να πληρώσω. Με κοίταζε αυτή καλά καλά. Μου δίνει τα ρέστα και μου λέει “σας θυμήθηκα, είστε οι Τρεις Χάριτες”. Λέω μετά “γι’ αυτούς παίζαμε;”».