Για την πολυσυζητημένη υπόθεση απάτης με τα στημένα παιχνίδια, της οποίας ήταν ένα από τα πολλά θύματα όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας.
Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό Σαββατοκύριακο”, αποκαλύπτοντας τις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή του και προειδοποιώντας για τις περαιτέρω λεπτομέρειες που αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες στο φως της δημοσιότητας.
«Δε φοβάμαι τίποτα. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι αποκαλύψεις θα βγουν από Δευτέρα θα πληρώσουν τα πάντα. Η συνέχεια θα είναι πλούσια», σημείωσε ο Σπύρος Μαρτίκας σε υψηλούς τόνους.
«Ήταν ένας άνθρωπος που με πλεύριζε πάνω από 2μιση χρόνια. Έλεγε διάφορα. Έδειχνε την αμέριστη εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Κατάφερνε να κερδίζει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη των άλλων. Βρισκόταν δίπλα μου σε κάθε κίνηση. Σε έπειθε για να επενδύσεις κάπου. Είναι απίστευτο το κόλπο, και όσοι έχουν πέσει στην παγίδα δεν είναι ηλίθιοι, δεν είναι απλοί άνθρωποι, είναι επιχειρηματίες, ένας χρυσοχόος από τη Λάρισα έχασε 400.000 ευρώ», περιέγραψε.
«Δέχθηκα απειλές ακόμα και για την ίδια μου τη ζωή! Δεν με νοιάζει, δεν φοβάμαι τίποτα! Ας με σκοτώσουν σήμερα! Δεν έχει να κάνει με τζόγο αυτή η απάτη. Θα μάθετε πολλά τη Δευτέρα… Δευτέρα η συνέχεια», υπογράμμισε ανοιχτά ο Σπύρος Μαρτίκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
