Ο Ν. Μακρόπουλος υποδέχεται στο Fix τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση του Α. Ρήγα!

Μια καταξιωμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών υπογράφει το show που θα παρουσιαστεί.

 Το FIX στην Λ. Συγγρού δίνει το δικό του πρωτοποριακό στίγμα στη διασκέδαση της πόλης προτείνοντας μια μοναδική πρόταση ψυχαγωγίας. Ο γνωστός χώρος μεταμορφώνεται και φιλοξενεί ένα νέο, εντυπωσιακό θέαμα που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στον αγαπημένο του χώρο παρέα τόσο με τις γνωστές αγαπημένες μας επιτυχίες του αλλά και με μία νέα φρέσκια γνήσια λαϊκή δισκογραφική δουλειά που ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες αλλά και μία μουσικό – χορευτική παράσταση σε stand up comedy ύφος με τίτλο ‘ΟΝΤΙΣΙΟΝ’ .

Τη παράσταση υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Στέλιος Κάτσαρης και ο Παντελής Καναράκης ενώ πρωταγωνιστούν δημοφιλείς ηθοποιοί που υπόσχονται στιγμές αστείρευτου γέλιου. Μέσα από σκηνές έντονου χιούμορ και stand comedy, το σενάριο πραγματεύεται την ιστορία νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών οι οποίοι παρουσιάζονται στην οντισιόν νυχτερινού κέντρου για να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο δόξας! Μέσα από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, οι καλλιτέχνες προσπαθούν να κατακτήσουν με το ταλέντο τους τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου (Γ. Μποσταντζόγλου) και το μαέστρο της παράστασης (Σ. Καλυβάτση) ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να γίνουν επιτέλους και αυτοί μέρος του καλλιτεχνικού συστήματος και της μουσικής “διαπλοκής”…

Μετά το τέλος της ΟΝΤΙΣΙΟΝ, την σκυτάλη παραλαμβάνει ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος που θα απογειώσει την διασκέδαση με τις δικές του επιτυχίες.Η πρεμιέρα είναι 1η Φεβρουαρίου!

Μια καταξιωμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών υπογράφει το show που θα παρουσιαστεί στο FIX:

Επιμέλεια προγράμματος:
Αλέξανδρος Ρήγας
Παντελής Καναράκης
Στέλιος Κάτσαρης

Οργάνωση Παραγωγής – Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου
Costume Designer: Αλέξης Φούκος
Χορογραφίες: Νίκος Μαριάνος
Η μουσική της παράστασης: Στέλιος Κάτσαρης

Διαβάστε ακόμα

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Βασιλική Ανδρίτσου μιλάνε για τα τούρκικα σίριαλ!