Ο Γιώργος Τράγκας καλεσμένος στο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο πληθωρικός δημοσιογράφος θα μοιραστεί με τη Ζήνα Κουτσελίνη τις προσωπικές του αλήθειες.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον πάντα ανατρεπτικό Γιώργο Τράγκα.

Θα μας ξεναγήσει στη γειτονιά, που μεγάλωσε, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, εκεί όπου ακόμα μένει ο αδελφός του. Θα αναπολήσει οικογενειακές στιγμές και θα μιλήσει για τον γιατρό πατέρα του. Θα θυμηθεί τον πρώτο του έρωτα και θα αναφερθεί στις γυναίκες της ζωής του. Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε το πάθος του για το ραδιόφωνο, ενώ οι στενοί συνεργάτες του μιλούν για εκείνον και αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά της ζωής του.

Για τον Γιώργο Τράγκα μιλούν πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας: Θέμος Αναστασιάδης, Μάκης Γεωργίου, Νίκος Ευαγγελάτος, Σπύρος Καρατζαφέρης, Πέτρος Κωστόπουλος Γιώργος Λιάγκας, Κώστας Χαρδαβέλλας, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλές εκπλήξεις έχουν οργανώσει οι άνθρωποι της εκπομπής για τον Γιώργο Τράγκα στο πλατό του Star. «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 12:00 – 13:45, καλεσμένος ο Γιώργος Τράγκας, που θα πει μόνο αλήθειες στη Ζήνα Κουτσελίνη.