Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική με μεταλλικό νάρθηκα ύστερα από εισαγωγή του στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου λόγω έντονων ενοχλήσεων στο στήθος. - Δείτε τι είπε

Με τηλεφωνική επικοινωνία στον Alpha 98,9 την ώρα της σύνδεσης με το Happy Day ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε στον Δήμο Βερύκιο, τον Πέτρο Κουσουλό και την τηλεοπτική παρέα του Alpha για την περιπέτεια της υγείας του.

«Το πρώτο τηλεφώνημα εκτός εντατικής μονάδας. Άκουσα αυτά τα οποία λέτε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την συμπαράσταση. Να πω τούτο μόνο για όλους τους πολίτες, είναι το έγκρυον της υποθέσεως. Όταν αισθανθεί κάποιος αυτό το σφίξιμο, αυτόν τον πόνο, δεν πρέπει να καθυστερήσει ένα λεπτό. Εάν το άφηνα και έλεγα να περάσει με κάποιο παυσίπονο, όπως είπε και κάποιος, ίσως είχαμε και άλλες εξελίξεις. Δεν οδήγησα εγώ, οδήγησε ο φύλακας άγγελος ο Γρηγόρης ο οποίος μέσα στη βροχή κατόρθωσε να με φέρει από την Καλλιθέα στο Ιατρικό μέσα σε είκοσι λεπτά και έπεσαν επάνω όλοι με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Μου δώσαν την ευκαιρία ενός δεύτερο ημιχρόνου εδώ στο Ιατρικό Κέντρο και σαν παιδάκι θα τους ευχαριστήσω. Επειδή κάποιοι θα πουν γιατί Ιατρικό Κέντρο και όχι δημόσιο νοσοκομείο, γιατι στην ουσία αυτό το νοσοκομείο το έχω χτίσει εγώ δίπλα στον Γιώργο Αποστολόπουλο και είχαν όλο το ιστορικό.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον γιατρό του του τον κ. Ατσιτζόγλου ενώ επεσήμανε πως «Το μυστικό είναι από την εμφάνιση του εμφράγματος, αν κατορθώσεις σε δυο ώρες και έχεις κάνει την επέμβαση, δεν παθαίνει ζημιά η καρδιά»

Ενώ επεσήμανε επίσης πως μίλησε με τον πρωθυπουργό πολύ «ανθρώπινα»: «Είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε κάνουν και ξεχνάς τις ενδιάμεσες φάσεις, τις κόντρες τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν από 30 χρόνια. πρέπει να πω ότι μίλησα με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και τους ευχαριστώ όλους γαι το ενδιαφέρον. Συγκινητικός ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος ήρθε στην εντατική μονάδα και μου έφερε μια εικονίτσα του προφήτη Ηλία. Ό Άδωνις ήρθε μαζί με τον Βασίλη τον Αποστολόπουλο και ήταν μια συγκινητική στιγμή θα έλεγα που αν υπήρχε καμερα άξιζε πα΄ρα πολλά λεφτά γιατί ήταν η επαφή ενός γιου κι ενός πατέρα, δηλαδή το απολωλός πρόβατο.»

Δείτε όσα είπε για την περιπέτεια της υγείας του: