Ο Δήμος Βερύκιος «άδειασε» τον Λάκη Λαζόπουλο: «Στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια»!

Δήμος Βερύκιος
«Δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους! Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία»!

Έμμεση αλλά σαφή απάντηση στο ερώτημα των τελευταίων μηνών -φεύγει ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Alpha;- φαίνεται πως θέλησε να δώσει το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος. Μέσα από το Happy Day, ο δημοσιογράφος δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα από τα λεγόμενά του και …κούνησε στον ηθοποιό το μαντήλι του αποχαιρετισμού.

Αφορμή για όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος είναι η χθεσινή εμφάνιση του Λάκη στον Γιώργο Παπαδάκη και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι δύο αντίπαλες εκπομπές. Την ώρα που ο ηθοποιός ήταν στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, μετά τις 9, ο ΑΝΤ1 σημείωνε στο δυναμικό κοινό ποσοστό 21,7%. Απέναντι, η ζωντανή σύνδεση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day κρατούσε στον Alpha το 22,7% των τηλεθεατών. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ανέφερε τα εξής:

Δεν μας προδώσατε

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας, ειδικά σήμερα, διότι παραμένετε πιστοί κάθε μέρα στο πρωινό μας ραντεβού. Είστε συνεπείς στην καθαρότητα του λόγου μας, δεν θέλε φτιασιδώματα, φρουφρού και αρώματα. Ειδικά η χθεσινή μέρα ήταν γράδο για μένα, ήταν τσεκ στο ραντεβού μας, ήταν ένα πραγματικό χτυποκάρδι -έτσι το ένιωσα. Όπως εκείνο το χτυποκάρδι του έφηβου στο πρώτο ραντεβού που υπάρχει ο φόβος του άγνωστου, του μη τυχόν και προδοθεί, μη τυχόν και αποτύχει η σχέση. Και εσείς αποδείξατε χτες, ειδικά χτες, ότι δεν μας προδώσατε.

Δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους μισθοφόρους!

Είσαστε εδώ μαζί μας, όπως μείνατε μαζί μας και τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου. Όπως μένετε μαζί μας τα τελευταία τρία χρόνια. Μα και χθες δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους! Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία. Γι’ αυτό σας υπόσχομαι ότι θα πάρω κουράγιο, θα δουλεύω περισσότερο, θα πηγαίνω όχι στο 21 αλλά και στο 69 για πάρτι σας! Είμαστε οι πρώτοι μάγκες της πρωινής παρέας γιατί έχουμε μια σχέση ερωτική μαζί σας! Και γιατί στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια! 

«Είναι αυτό που και να καταλαβαίνεις δεν θέλεις να καταλαβαίνεις! Όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα!», σχολίασε με νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε διαφημίσεις…