Στον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2026, κατά την έναρξη της εκπομπής του στον Alpha.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού ή αλλιώς “Καπετάνιο” αποκαλύπτοντας πως ήταν ένας από τους πιο πιστούς τηλεθεατές του, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τον χαρακτήρα του.
«Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Να πω καλό ταξίδι σε έναν καπετάνιο που ήταν από τους πιο πιστούς τηλεθεατές και μας παρακολουθούσε. Να βρει εκεί που πηγαίνει ήρεμες θάλασσες. Θα αναφερθούμε στον καπετάνιο, τον εκλιπόντα, τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, το Γιώργο Βαρδινογιάννη, στη συνέχεια. Καλό ταξίδι», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.
«Έχουμε να πούμε πάρα πολλά. Ξέρουμε τα τραγούδια που άκουγε, τι του άρεσε, τι έκανε. Ένας λαμπρός άνθρωπος, παρά το “βλοσυρό” ύφος, από τους πιο αγγελικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, εν πάση περιπτώσει. Αυθεντικός», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.
