Μπέσυ Μάλφα: Απάντησε για την σχέση της με την Παναγιώτα Βλαντή

«Τραβούσε η μία τις τρέσες της άλλης και...».

Η Μπέσυ Μάλφα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη και αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με την Παναγιώτα Βλαντή, όταν γυριζόταν η σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», αλλά και για την ένταση που υπήρχε με τον Τάκη Ζαχαράτο στο «Your Face Sounds Familiar».

Φήμες, πάντως, σε ήθελαν «σκοτωμένη» με την Παναγιώτα Βλαντή όταν κάνατε τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Αυτό είναι ανέκδοτο κανονικό. Είχαμε κάνει μια σκηνή που τραβούσε η μία τις τρέσες της άλλης και φτιάχτηκε ολόκληρο «σίριαλ» πάνω σε αυτό. Είμαστε φίλες, συνεργαστήκαμε άψογα, παρά τρίχα να κάναμε μαζί και τον «Μια τρελή, τρελή οικογένεια» και δεν βλέπω την ώρα να δουλέψουμε και πάλι μαζί. Είναι υπέροχο παιδί, ταλαντούχο και πολύ γλυκό. Όλα τα άλλα λέγονται για να λέγονται και γράφονται για να γράφονται.

Κάποια ένταση όμως υπήρξε με τον Τάκη Ζαχαράτο όταν κάνατε το Familiar, με τον οποίο δεν μιλάγατε στον τελικό, επειδή είχε θυμώσει για κάτι, Μπέσυ!

Έκανε κόνξες ο γλυκός μου. Κάτι έγινε, κράτησε μούτρα και μετά όλα καλά. Δεν είναι «Ίντριγκες» αυτές! Σ’ το ξαναλέω: θέλω να περνάω καλά σε ότι κάνω και το καταφέρνω. Για εμένα η δουλειά μου είναι χαρά. Το έλεγα στον αέρα του σόου πως με αυτό ξέδινα, ένιωθα σαν να πηγαίνω σε πάρτι. Δεν θέλω να χαλάει η διάθεσή μου, παιδιά. Πρέπει να χαιρόμαστε που έχουμε δουλειά, που κάνουμε κάτι που αγαπάμε και που ο κόσμος μας αγκαλιάζει με τέτοια θέρμη. Είναι δύσκολοι οι καιροί και πρέπει να συσπειρωθούμε, το μαζί είναι που μετράει πάνω απ’ όλα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Οφείλουν να το καταλάβουν.