Μουρατίδης: «Από που επιστρέφει η Κορομηλά; Είχε πάει κάπου»;

«Ναι απαντούν μ’ ένα στόμα μια φωνή όλες οι μικρές μεσημεριανατζούδες που τις μεγάλωσε και τις γαλούχησε ή μόρφωση, η ευφυΐα, και η αισθητική της»

Επίθεση μέσω facebook εξαπολύει ο Νίκος Μουρατίδης στη Ρούλα Κορομηλά με αφορμή τη μεγάλη έκταση που έχει πάρει το θέμα της τηλεοπτικής της επιστροφής.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Διαβάζω ότι όλη η Ελλάδα περιμένει απόψε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Από πού επιστρέφει; Είχε πάει κάπου; Και είναι σίγουρο ότι όλη η Ελλάδα την περιμένει αυτήν την επιστροφή; Ναι απαντούν μ’ ένα στόμα μια φωνή όλες οι μικρές μεσημεριανατζούδες που τις μεγάλωσε και τις γαλούχησε ή μόρφωση, η ευφυΐα, και η αισθητική της. Εν ολίγοις ξεκινάει απόψε το Just the 2 of us με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η Κορομηλά απλά και ταπεινά θα κρίνει πως τραγούδησαν και αν ήταν σωστοί στο τόνο τους οι διαγωνιζόμενοι!
Μωρή θα τρελαθούμε όλοι μαζί;
Αυτή – και στην συνέχεια και όλες οι υπόλοιπες όλες ανεξαιρέτως που έφερναν στις εκπομπές τους διάφορους φάλτσους και ούρλιαζαν –και ουρλιάζουν- χειροκροτώντας ΜΠΡΑΒοοοοοοοοο ! Αυτές που χειροκροτούν το φάλτσο…. Θα κρίνουν;;;;»

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν αποκλείεται να κάνω και κίνηση “καµικάζι”!»