Μαΐνας: «Κινδύνεψα να σκοτωθώ»

Βίντεο: Ακούστε όσα είπε ο Στέλιος Μάινας για την επίθεση που δέχτηκε

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Γεωργίας Ευσταθίου και του Γιώργου Ντουδεσκέα, στο ραδιόφωνο Real fm 97,8, ο ηθοποιός δήλωσε ότι το συγκεκριμένο γεγονός τον σόκαρε, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα άλλαζε την αγάπη που νιώθει για την πόλη του.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δικαιολόγησε την πράξη τους αυτή και δεν έπαψε να τους υποστηρίζει. ''Είναι λογικό οι άνθρωποι που ''παστοποιούνται'' σε ένα τετραγωνικό, να θέλουν να ξεσπάσουν την οργή τους στο διπλανό τους'', δήλωσε, μια άποψη που υποστηρίζει και σε πρόσφατο κείμενό του, που δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Στο συγκεκριμένο κείμενο μάλιστα, αναφερόταν στην προσφορά και τον κόπο των αλλοδαπών σε διάφορες εργασίες που εκετελούνται στην Ελλάδα.

''Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας'', είχε γράψει χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.