“Λύγισε” on camera η Αλίκη Κατσαβού στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ

Αλίκη Κατσαβού

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του Κώστα Βουτσά.

Το τελευταίο “αντίο” στην Έρρικα Μπρόγιερ, που “έφυγε” πριν μερικές ημέρες από τη ζωή ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, είπαν σήμερα φίλοι και συνεργάτες που βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου. Ο Κώστας Βουτσάς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με το πόδι του, όπως εξήγησε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, η οποία “λύγισε” on camera μιλώντας για την Έρρικα Μπρόγιερ.

«Ένας άνθρωπος ευγενικός, με λεπτούς τρόπους, απίστευτης ομορφιάς, ευγένειας… Μια φίλη, μια αδελφή. Ένα πρόβλημα με το πόδι του δεν επέτρεψε στον Κώστα να είναι εδώ σήμερα, αλλά είναι με τη σκέψη του και την καρδιά του και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ για να εκπροσωπήσω κι εκείνον», είπε με δάκρυα στα μάτια η Αλίκη Κατσαβού.

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς μπροστά σε ένα κοιμητήριο για συνεργασίες. Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν αυτό που έχουν όλοι οι Έλληνες στην καρδιά τους, ένα σπάνιο λουλούδι, μια κυρία. Ένας άνθρωπος ευγενής, συνεργάσιμος, κυρία, πραγματικά κυρία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι για το γεγονός πόσω μάλλον η οικογένειά της. Τι να πει κανείς; Είχε πάθος για τη δουλειά της, το έκανε με μεγάλη χαρά. Ήταν πολύ ξαφνικό, κανείς δεν το περίμενε», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.