Κυπριακή σειρά vs τουρκικής – Ποια πήρε την πρωτιά;

Κατάφερε η Κάτια Δανδουλάκη να εμβολίσει τους Τούρκους;

Βαλς με 12 Θεούς χορεύει από χθες το απόγευμα η Κάτια Δανδουλάκη στον ΑΝΤ1, ελπίζοντας ότι θα παρασύρει στο χορό και τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έχει παραδώσει την απογευματινή ζώνη, άνευ όρων, στο MEGA. Η κυπριακή σειρά έκανε πρεμιέρα στις 5 το απόγευμα με σκοπό να πλήξει τον Τούρκο αντίπαλό της, το σίριαλ Το Κορίτσι Που Αγάπησα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης μάχης;

Στο διάστημα 16:45 – 18:00 το MEGA κράτησε την πρωτιά με ποσοστό τηλεθέασης 24,9%. Την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1 σημείωνε 17,8%. Οι νέοι ωστόσο, φαίνεται ότι είχαν διαφορετική άποψη. Οι ηλικίες 15-44 είδαν την τουρκική σειρά σε ποσοστό 16,8% ενώ την κυπριακή προτίμησε το 19,3%.

Οι Τούρκοι φαίνεται ότι έχουν κερδίσει το κοινό τους και δεν έχουν καμία διάθεση να το αφήσουν να φύγει. Από την άλλη, είναι λίγο νωρίς για να προβλέψουμε την πορεία της κυπριακής σειράς, η οποία έχει έναν τεράστιο άθλο μπροστά της, να φέρει τους τηλεθεατές πίσω στον ΑΝΤ1 μετά από πολύ καιρό που αυτοί έχουν φύγει -από τη συγκεκριμένη ζώνη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια…

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την Κάτια Δανδουλάκη στο 1ο επεισόδιο της νέας κυπριακής σειράς του ΑΝΤ1!