Κάτια Νικολαΐδου: Όσα είπε για τον πρώην σύζυγο της και το χωρισμό τους ενώ αντιμετώπιζε τον καρκίνο

«Έγιναν όλα μαζί...»

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια. Σε ανθρώπινο επίπεδο. Έρχεται μια μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και δε νιώθεις ότι είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι. Σαν άνθρωπος νιώθεις άσχημα» είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη της στο «Αργά» η Κάτια Νικολαίδου, αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Οδυσσέα Σταμούλη. Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλημερούδια» η ηθοποιός μίλησε για εκείνη τη δύσκολη περίοδο που είχε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, αλλά και έναν χωρισμό.
 «Ναι έγιναν όλα μαζί» είπε η Κάτια Νικολαΐδου με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να το χαρακτηρίζει «χτύπημα κάτω από τη μέση».

«Τώρα εσύ καλά τα λες, εγώ όμως μετά από τόσα χρόνια, έχω να σου πω ότι όλα έγιναν για καλό. Οπότε θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να γίνει και έγινε και ευτυχώς που έγινε έτσι. Δεν ξέρω πως μπορεί να ήταν η ζωή μου αν δεν είχε συμβεί, απλώς τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Οπότε ευχαριστώ τον Θεό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και όλο αυτό που μου συνέβη με έβαλε σε μία άλλη διαδικασία σκέψης γενικότερα για τη ζωή και τους ανθρώπους δίπλα μου.

«Δεν κράτησα κακία. Δεν μιλάμε, δεν μπορείς να είσαι και φίλος. Τους φίλους μου τους διαλέγω πολύ προσεκτικά. Δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του. Απλά οι κακίες είναι απωθημένα που σου μένουν και δεν σε πάνε μπροστά» εξομολογείται η Κάτια Νικολαΐδου.