Κάτια Νικολαΐδου: Ανατροπή! Κατηγορούμενη η ηθοποιός

Κάτια Νικολαϊδου

Απαγόρευσαν στην Κάτια Νικολαϊδου να καταθέσει στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου

Ανατροπή με την Κάτια Νικολαΐδου! Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE και ρεπορτάζ της Κάλλιας Καρτσάκη, πριν από λίγες μέρες, η υπόθεση στην οποία η γνωστή ηθοποιός είναι κατηγορούμενη, αναβλήθηκε από το Τριμμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μηνύσει τη συνάδελφό του για τα όσα είχε αναφέρει δημόσια για τον ίδιο, χωρίς ποτέ η ίδια η Κάτια Νικολαΐδου να έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Έτσι της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί.

Στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου χθες 9/11, η Κάτια Νικολαΐδου βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει τη Σοφίας Παυλίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η ηθοποιός δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό της δίκης των δύο ηθοποιών, αλλά για να πει όσα είχαν συμβεί στην ίδια για τα οποία όμως είναι ήδη κατηγορούμενη σε άλλη δίκη. Λόγω αυτής της εξέλιξης, το δικαστήριο δεν της έκανε καμία ερώτηση και της απαγορεύτηκε μάλιστα να αναφέρει το περιστατικό για το οποίο είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης από τη Σοφία Παυλίδου.