Κάτια Δανδουλάκη: «Δεχόμουν απίστευτες προσβολές από τους σκηνοθέτες»

Τι απαντά σε όσους υπαίνισσονται ότι οι σχέσεις της με Παπαμιχαήλ και Γαλανό έγιναν για άλλους λόγους;

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο με την αναφορά της στο ξεκίνημα της καριέρας της να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κάποιοι κακεντρεχείς υπαινίχθηκαν ότι η σχέση σας με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ή τον Νίκο Γαλανό στην αρχή της καριέρας σας έγινε για άλλους λόγους…

Από το ένα αφτί μου έμπαιναν τέτοιου είδους σχόλια και από το άλλο έβγαιναν. Έκανα αυτό που ήθελα, την ώρα που ήθελα και χώριζα όποτε δεν ήθελα άλλο. Δεν άκουγα τίποτα από όσα έλεγαν. Όταν έκανα τις πρώτες μου ταινίες, δεχόμουν απίστευτες προσβολές από τους σκηνοθέτες. «Κουνήσου», «πάρε τα πόδια σου», τέτοια. Έγινα… αδιάβροχη. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τα καταφέρω. Τους έλεγα «ναι βεβαίως» και έκανα αυτό που ήθελα εγώ. Πολύ γρήγορα αποδείχτηκε ότι ήμουν ένα κορίτσι που δεν αστειεύεται. Τότε πια μπορούσα να πω «Αυτό τον τόνο σε μένα ποτέ ξανά. Θα ακούσω ένα συγνώμη για να ξαναρχίσω τα γυρίσματα». Δεν μπορούσε να μου πει κανείς τίποτα. Ήμουν στην ώρα μου, πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Πολλοί προσπάθησαν να με κάνουν να παίξω κακά. Κανείς δεν τα κατάφερε. Απλώς κουραζόμουν γιατί έπρεπε να συγκεντρώνομαι περισσότερο. Έλεγα «δεν θα τους περάσει». Ήμουν αποφασισμένη να πετύχω.