Η Ντόρα Κουτροκόη έκανε την επίσημη πρώτη στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ντόρα Κουτροκόη

Παράδοση σκυτάλης από τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη στην Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή...

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει πια η Ντόρα Κουτροκόη, μετά την αποχώρηση της από το OPEN μέσα στο καλοκαίρι και το πρωινό του Σαββάτου είχε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Ειδικότερα, η γοητευτική δημοσιογράφος ανέλαβε μαζί με τον Αντώνη Φουρλή την παρουσίαση της ανανεωμένης εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» από τις 10 και έπειτα.

Έτσι, όταν ο Αντώνης Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 λίγο μετά το τηλεοπτικό διάλειμμα βρέθηκε το νέο δίδυμο στους δέκτες μας.

«Να ‘μαστε και εμείς, λοιπόν! Καλημέρα σε όλους» αναφώνησε η Ντόρα Κουτροκόη στα πρώτη της λόγια από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να πειράξει, αμέσως μετά, τους παρουσιαστές από τους οποίους και πήρε την σκυτάλη. «Παιδιά ηρεμήστε… Τρεις ώρες μιλούσατε Ούτε τους καλεσμένους δεν αφήνατε να μιλούν Ηρεμήστε, ησυχάστε λίγο».

«Κυρίες και κύριοι, σας είπαμε και το λέμε συνέχεια ότι οι Πρωινοί Τύποι μεγάλωσαν και η παρέα μας μεγάλωσε. Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή, οι οποίοι είναι οι άνθρωποι που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πρωταθλητές στην πρωινή ζώνη. Είναι συνάδελφοι αγαπημένοι και έμπειροι και, όχι μόνο θα τους στηρίξετε, αλλά θα τους αγαπήσετε και σαν ανθρώπους» διευκρίνησε ο Νίκος Ρογκάκος προς τους τηλεθεατές του καναλιού.

Και η διευρυμένη πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε…