Η Ειρήνη Μπουντούκη από το GNTM σοκάρει: «Ο σύντροφος της μητέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από 9 ετών»

Ειρήνη Μπουντούκη

"Η κακοποίηση μου ήταν συνεχόμενη από τα 9 μέχρι τα πρώτα χρόνια που πήγαινα στο Γυμνάσιο", λέει η Ειρήνη Μπουντούκη.

Η Ειρήνη Μπουντούκη από το GNTM σοκάρει με την εξομολόγησή της στο thecaller.gr και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model καταγγέλει ότι έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 9 ετών!

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Μπουντούκη εξομολογήθηκε τα εξής: «Είμαι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Έζησα τη σεξουαλική κακοποίηση όταν ήμουν 9 χρονων, Η κακοποίηση μου ήταν συνεχόμενη από τα 9 μέχρι τα πρώτα χρόνια που πήγαινα στο Γυμνάσιο. Ο άνθρωπος που με κακοποιούσε ήταν ο σύντροφός της μητέρας μου.

Ξεκίνησαν όλα αθώα, να μας φροντίζει, να μας κάνει μπάνιο να μας πηγαίνει σχολείο και όλα γινόταν πιο στενή η σωματική επαφή. Η μητέρα μου δεν το αντιλαμβανόταν, κρυβόταν καλά. Έφτασα να μιλήσω μετά τα 18. Με έσωσε το διάβασμα, πολύ εύκολα θα μπορούσα να βρω διέξοδο στις ουσίες. Δεν είναι μόνο τα χρονια της κακοποίησης, είναι όλη σου η ζωή. Σε στιγματίζει, σου σκίζει τη σάρκα και την ψυχή. Είναι μια ζωή γεμάτη φόβο, ανασφάλεια, κρίσεις πανικού και άγχους και καταθλιπτικά επεισόδια.

Ερχόταν στο δωμάτιο και μου έλεγε να μην ακουστεί κιχ γιατί θα έκανε τα ίδια και στον αδελφό μου.

Δεν έχουμε επαφές με τη μητέρα μου λόγω της μετέπειτα στάσης της. Όταν το είπα στη μητέρα μου έλεγε ότι με έβαλε ο πατέρας μου να τα πω αυτά. Έλεγε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο θύτης έδωσε σόου και έκλαιγε όταν έλεγα μέσα στο σαλόνι σε όλους ότι με κακοποιούσε. Σταμάτησε να με κακοποιεί γιατί μεγάλωνα. Φοβήθηκε ότι δημιουργώ δίκτυα άρα μπορεί να μιλούσα».

«Ο πατέρας μου έπαθε σοκ όταν το έμαθε, ήθελε να τον σκοτώσει. Από μέσα μου έλεγα ναι θέλω κι εγώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Μπουντούκη.