Γιώργος Λιάγκας: «Το δοκιμαστικό, ο Γρηγόρης κι εγώ»- Διαβάστε τι λέει για το περίφημο δοκιμαστικό με τον Αρναούτογλου

Mετά τα δημοσιεύματα για κοινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας βάζει τα πράγματα στη θέση τους...

Στο προσωπικό του blog μέσα στο Faysbook, απάντησε ο δημοσιογράφος, σχετικά με το δοκιμαστικό που έκανε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε τι γράφει… 

«Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για πράγματα που δεν έχει αποφασιστεί να δημοσιοποιηθούν. Από τη στιγμή, όμως, που έγινε γνωστό, ας δώσουμε τέλος στην παραφιλολογία…
Επειδή πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν σχετικά με αυτό που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι, πιστεύω πως καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, για να μην γίνεται η τρίχα τριχιά και για να μην δίνονται υπερβολικές διαστάσεις σε κάτι σύνηθες στη λογική των καναλιών.

Στα πλαίσια των εκπομπών και των τηλεοπτικών ιδεών που αναζητά το Mega, όπως και κάθε άλλο κανάλι, την Παρασκευή το μεσημέρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εγώ κάναμε ένα δοκιμαστικό μαζί, αφού αυτό μας ζητήθηκε από το κανάλι στο οποίο και οι δυο ανήκουμε.

Το κανάλι ήθελε να δει περισσότερο την τηλεοπτική χημεία μεταξύ μας, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κόνσεπτ εκπομπής ή να έχει αποφασιστεί αν θα γίνει, πόσο μάλλον η τηλεοπτική ζώνη που θα προβάλλεται. Δεν πρόκειται για μια συγκεκριμένη εκπομπή, ούτε έχει αποφασιστεί αν τελικά θα προχωρήσει το όλο project. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα στελέχη των καναλιών.

Αυτά προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους».

Διαβάστε ακόμα:

H Φαίη μίλησε για την εκπομπή που θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας με το Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Πως υποδέχτηκε το νέο μέλος στο σπίτι η οικογένεια Λιάγκα!