Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: «Δεν του έχουμε κρύψει τίποτα»

"Προσπαθούμε να διατηρούμε το χαμόγελό μας όσο δύσκολο κι αν είναι"...

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο για την κατάσταση της υγείας  του πατέρα του, Αντώνη Βαρδη…

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ο πατέρας μου πληρώνει για κάτι που έκανε στη ζωή του. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι ίσως να είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι για να το κατονομάσω. Σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται», αναφέρει ο τραγουδιστής.

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ελεγχόμενη η κατάσταση του πατέρα του, απάντησε: «Ήταν, τώρα δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία. Στο παρελθόν είχα θυμώσει με ανθρώπους που δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο για να δουν τι κάνει. Έχω όμως καταλάβει πλέον ότι μπορεί να μην έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Ίσως δεν παίρνουν τηλέφωνο από διακριτικότητα, για να μην ενοχλήσουν».

«Είναι σε θέση να επικοινωνήσει;» ρωτάει ο δημοσιογράφος και ο Γιάννης Βαρδής απαντα: «Φυσικά, απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά, δεν περπατάει. Όλη η ιστορία είναι εκείνος, η ψυχολογία του. Πόσο θέλει ο ίδιος να το παλέψει. Εμείς δεν του έχουμε κρύψει τίποτα. Προσπαθούμε ωστόσο να διατηρούμε το χαμόγελο μας όσο δύσκολο και αν είναι».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Βαρδής: «Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου»