Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητάει η Ζέτα Μακρυπούλια από γνωστό περιοδικό!

Διαβάστε περισσότερα!

Ένα Εκατομμύριο ζητά η Ζέτα Μακρυπούλια από το ένθετο εφημερίδας, BHMA ΜΑGAZINO με αφορμή το άρθρο που έγραψε η Λαζαρίδου Αστερόπη με τίτλο,  »Περιμένοντας το γαμπρό»

Διαβάστε όσα γράφει το άρθρο: « Η ελληνική σόουμπιζ επενδύει σε σταθερές αξίες, όπως εδώ και 14 χρόνια, στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον «μελλοντικό σύζυγο»που αποδεικνύεται ένας «αμετανόητος εργένης». Οι φήμες είναι περισσότερες από τα φλας.

Για τους όρους της ελληνικής σόουμπιζ, η Ζέτα Μακρυπούλια κατέχει το απόλυτο πακέτο. Εκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο «Ciao ANT1». Ηταν, όμως, μια «γλάστρα» αλλιώτικη από τις άλλες, καθώς κάθε φορά που της δινόταν η ευκαιρία να μιλήσει, δεν έβαζε γλώσσα μέσα.

Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες, ξεχώρισε στο σίριαλ του Mega «Στο παρά πέντε», τσαλακώνοντας την εικόνα της με τα «λιι» και τα «νιι» που ξεστόμιζε.»

Για τη σχέση της  με τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη:

«Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες. Όπως εκείνη στην παραλία, με το ζεύγος να κρατάει από μια φέτα καρπούζι στο χέρι, ενώ η ηθοποιός κρατάει με το αλλό και μια φωτογραφική μηχανή!»

Από το περιβάλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR,  ακούγεται πως » Η παρουσιάστρια είναι έντονα ενοχλημένη. Απόφασισε  να ακολουθήσει την νομική οδό, καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει.» Στο πλευρό της για αυτή της την απόφαση, ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Ζέτα Μακρυπούλια στο Star: «Κάτι κανονίζω…»

“Βούλιαξε” από celebrities το Θέατρο Βράχων στην παράσταση “Βαφτίσια”! Φωτογραφίες

Τι συμβαίνει με Dancing, Just και Master Chef;

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια