Εμμανουήλ Καραλής

Εμμανουήλ Καραλής: Έγραψε ιστορία στις Βρυξέλλες – Κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στις Βρυξέλλες, κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του το διαμάντι στον τελικό του Diamond League. Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση και με άλμα στα 6,12 μ. πήρε την πρώτη θέση, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ μίτινγκ.

Ο Μόντο Ντουπλάντις αποσύρθηκε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε από τα 5,52 μ., πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,82 μ. και στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,92 μ., παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Ο Σόντρε Γκούτορμσεν δεν κατάφερε να απειλήσει στη συνέχεια τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά, φτάνοντας στα 6,12 μ. και στο πρώτο διαμάντι της καριέρας του.

Related news