Εκτός «Πρωινό Mou» ο Άκης Πετρετζίκης

Τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά στο «Πρωινό Mou», αφού τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν πως την επόμενη σεζόν θα αλλάξουν τον τίτλος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους.

Αυτές τις μέρες λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων σχεδιάζουν τις αλλαγές που θα κάνουν στην εκπομπή, αλλά και ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την παρουσίασή της. Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι ούτε μόνο στον τίτλο, ούτε ότι τα ηνία της εκπομπής δεν θα τα έχει πλέον ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Μία ακόμα αλλαγή που θα κάνουν είναι ότι στην κουζίνα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Βέβαια, αυτό είναι καλό για τον «πρώτο έλληνα master chef», αφού θα αναλάβει την παρουσίαση δικής του εκπομπής, κάτι που ήθελε να κάνει από πέρυσι, αλλά δεν έγινε λόγω κοστολογίου. Φέτος όμως, για μία φορά τη βδομάδα ο Άκης θα δείχνει μέσα από την καινούργια του εκπομπή, με πιθανό τίτλο «Η λίστα», εύκολες, αλλά και νόστιμες συνταγές που μπορούν να τις εκτελέσουν όλοι, ακόμα κι αυτοί που δεν είναι… master chef.

Ωστόσο, εκτός από την εβδομαδιαία εκπομπή, πρόκειται να αναλάβει και μία ακόμα εκπομπή που όπως σχεδιάζουν τα στελέχη του σταθμού θα προβάλλεται κάθε μέρα μετά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Για το λόγο αυτό και ο Πετρετζίκης θα βρεθεί εκτός αυτής, αλλά αμέσως μετά θα μαγειρεύει το «μενού της ημέρας».

Δεν είναι βέβαια τυχαίο που τα στελέχη του MEGA έβγαλαν εκτός πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τον Άκη, αφού όλα αυτά τα χρόνια στο «Πρωινό Mou» η στήλη μαγειρικής που παρουσιάζει σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και για αυτό και στη Μεσογείων αποφάσισαν να τον… αυτονομήσουν! Η καινούργια εβδομαδιαία εκπομπή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο, αλλά η καθημερινή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο, όταν ξεκινήσει και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.
 
Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Τέλειωσε από το Πρωινό mou και βγήκε στην παραλία

Άκης Πετρετζίκης: «Θέλω να είναι ο Πέτρος στο πρωινό και του χρόνου! Σας αγαπώ πολύ»!