Εκπαιδεύοντας την Τζένη: Η Τζένη Μπαλατσινού συναντά τον Τάκη Διαμαντόπουλο

Τζένη Μπαλατσινού

Όσα θα δούμε το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 16:00

Νέο επεισόδιο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» με νέους καλεσμένους και την Τζένη Μπαλατσινού σε νέες περιπέτειες το Σάββατο 15 Iουνίου στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

Στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η Τζένη Μπαλατσινού συναντά τον Τάκη Διαμαντόπουλο, τον σπουδαίο φωτογράφο που μεταξύ άλλων έχει φωτογραφίσει τη Μελίνα Μερκούρη και την Κατρίν Ντενέβ. Ο Τάκης Διαμαντόπουλος μοιράζεται μαζί μας όμορφες ιστορίες από τη ζωή του αλλά και ιστορίες από την επαγγελματική του καριέρα κατά την οποία έχει συνεργαστεί με πολλές προσωπικότητες και από την πολιτική.

Στη συνέχεια, η Τζένη Μπαλατσινού συνομιλεί με την Ελληνοαμερικανίδα συνθέτη και τραγουδίστρια, Ολίβια Χατζηιωάννου, για την επιτυχία της και το βραβείο που κέρδισε στις Κάννες. Επίσης, στο νέο επεισόδιο, «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», ο hair expert Νικόλας Βιλλιώτης θα μας μιλήσει για το πώς να φροντίζουμε τα ξανθά μαλλιά μας κατά τους θερινούς μήνες ενώ η Τζένη θα συνομιλήσει με τον Παντελή Παναγάκη, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Διευθυντή Ε.Σ.Υ., και θα μάθει τα πάντα για την ψωρίαση.

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00!