Είναι οριστικό: ο Δημήτρης Σταυρόπουλος αποχώρησε από τον ALPHA

Ανειλημμένη είναι η απόφαση του Δημήτρη Σταυρόπουλου να αποχωρήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA Radio» και να «σπάσει» τη συνεργασία του, μετά από 15 χρόνια, με τον Δήμο Βερύκιο.

Μετά τα όσα είπε ο συνεργάτης του, ο Δήμος Βερύκιος, για τον Αύγουστο Κορτώ στην εκπομπή τους «Οι Αντίθετοι», έκαναν τον Δημήτρη Σταυρόπουλο να πάρει οριστικά αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή σε στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού. Όπως τους είπε, θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο, καθώς δέχεται τα «πυρά» και την αρνητική κριτική για πράγματα που ούτε είπε, αλλά που ούτε συμφωνεί με αυτά. Θέλοντας λοιπόν να διαχωρίσει τη θέση του, αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «Αντίθετους», καθώς, όπως τους τόνισε, δεν μπορεί να είναι σε μία εκπομπή που κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια, έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του πορείας μάλιστα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της πολυφωνίας και της ελευθερίας του λόγου. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πηγές, τόνισε στα στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ούτε και στον επί 15 χρόνια ραδιοφωνικό του «σύντροφο», τον Δήμο Βερύκιο. Η απόφασή του όμως, είναι οριστική γιατί θέλει να ηρεμήσει μετά από την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη, χωρίς να ευθύνεται!

Οριστικά τέλος λοιπόν στη συνεργασία Δημήτρη Σταυρόπουλου και Δήμου Βερύκιου, με τον πρώτο να διαχωρίζει εντελώς τη θέση του για όσα ειπώθηκαν από το συνεργάτη του για τον Αύγουστο Κορτώ.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Μπαλατσινού για Βερύκιο: «Συμπεριφορά ουρακοτάγκου»!

Ο Αύγουστος Κορτώ προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Δήμου Βερύκιου!

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζουμε απερίφραστα το ομοφοβικό παραλήρημα κατά του συγγραφέα Α. Κορτώ

Ποιοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι ζητούν τη λήψη μέτρων κατά του Βερύκιου;

Η δήλωση μετάνοιας του Δήμου Βερύκιου για τα σχόλια για τον Αύγουστο Κορτώ

Ξέσπασε η Ακρίτα κατά του Βερύκιου: «Παραληρεί κατά του Αύγουστου Κορτώ»!

Έξαλλοι στο Πρωινό με τα σχόλια Βερύκιου – Σταυρόπουλου για τον Αύγουστο Κορτώ!